Szoftveres támogatás

Egyrészt a tapasztalat és a felismerés, másrészt elköteleződésünk a 21. századi kihívásoknak motivál és késztet minket a klasszikus tevékenységek szoftveres támogatással történő megvalósítására.

Célunk, hogy digitális, automatizált, robotizált megoldásokkal hatékonyságnövelő hozzáadott értéket teremtsünk.

AUTOMATIZÁLT WORKFLOW MEGOLDÁSOK

Automatizált workflow megoldásainkkal az üzleti folyamatokat felépítő, jól tipizálható és ismétlődő feladatok elvégzésére kialakított rendszer szintű megoldásokat értjük. A tevékenységeket vezéreljük, legyenek ezek döntések, adatküldések, dokumentumok kezelése, jóváhagyások vagy akár számlák érkeztetése, kezelése, jóváhagyása.

Segítséget nyújtunk ahhoz, hogy ne az iroda, a munkavégzés helye határozza meg a feladat elvégzését. A végrehajtás történhet bármilyen online eszköz segítségével, egy vezető megkaphatja az értesítéseket akár telefonon, akár tableten is.
Megoldásaink, sok más előny mellett, biztosítják:

  • a transzparens működést,
  • az egymás feladatától való függésből eredő kiszolgáltatottsági szint csökkenését,
  • a határidőre történő, mérhető és elemezhető feladatmegvalósítást,
  • az ellenőrzési környezet hatékony alkalmazását,
  • a megbízható jóváhagyási rend fenntartását és
  • mindezek segítségével jelentős megtakarítás is elérhető.

VEZETŐI RIPORTOK BI TÁMOGATÁSSAL

Kulcsfontosságú számunkra, hogy a 21. századi technológiákat ötvözzük a jól bejáratott tradicionális igényekkel. Ennek érdekében különböző üzleti intelligencia (BI) támogatást és fejlett kontrolling rendszereket építünk.

A pénzügyi - gazdálkodási tevékenységet "Business Intelligence" megoldásokkal támogató üzleti kontrolling kimutatásokkal és automatizált mérési eredményekkel erősítjük meg.
Összehangoljuk a meglévő Excel alapú rendszereket automatizált jelentéscsomaggá.
Legyen ez egy cég működését grafikonokkal és diagrammokkal történő ábrázolása, vagy akár a konszolidált adatok, részünkről igény szerint biztosítható a megoldás.
Mivel átlátható és fejlett összefüggésekkel dolgozunk, felhasználóbarát és egyszerűen karbantartható rendszert biztosítunk partnereink részére.
Az szinte már természetes, hogy akár a munkatársak, vezetők mobilján is elérhetővé tesszük akár a teljes riportot, vagy csak annak végeredményét.

DIGITÁLIS KONTROLLING ESZKÖZÖK

A működést áthatják az adatok. Mindenhol, bármikor és millió okból kifolyólag hozunk létre adatokat és információt. Ezek összeszervezésével és igényre, megoldásra szabva állítunk elő döntéstámogató rendszereket.

Készítünk jelentéseket az operatív pénzügyi működés támogatására, de összeállítunk egyszerű, könnyen áttekinthető, a fontos számokról, költségekről, bevételekről, likviditásról, nyereségről, üzleti tranzakciókról, ügyfelekről szóló riportokat is.

Vissza az oldal tetejére