> A Korposzkóp Kft. alapelvei és értékrendje
A Társaság küldetése
A vezetőség elkötelezettsége
Ügyfélközpontúság
Emberközpontúság
Minőségpolitika
Környezetbarát értékrend

A KORPOSZKÓP Kft. ALAPELVEI és ÉRTÉKRENDJE:

A Korposzkóp Kft. értékrendje és alapelvei, többek között, az ügyfélközpontúság, a korrektség és pontosság, a szakmai titoktartás és diszkréció, és természetesen az igény szerinti rugalmasság.

Nagy hangsúlyt fektetünk a szolgáltatásai színvonalára, a vezetői tanácsadás területén történő szakmai és technikai fejlődésre.

Követelmény a nyitottság az újdonságokra. Az állandó fejlődés és innováció a minőségi fejlesztő - tanácsadó munka garanciája!

A társaság küldetése

A vállalatirányítási és fejlesztési, az Irányváltás-, Változás- és Válságmenedzsment témakörére épült tanácsadási tevékenység magas szinten történő kivitelezése Ügyfeleink igényeinek és elvárásainak kielégítése érdekében.

Munkánk során megköveteljük a jogszabályok, a saját értékrendszer és a belső szabályozások követelményeinek betartását.

A minőségirányítás alapelveinek alkalmazásával, az eredményesség érdekében kölcsönösen előnyös szerződéseket kötünk Ügyfeleinkkel.

Garantáljuk, hogy minden Ügyfél információt bizalmasan, üzleti titokként kezelünk.

Munkánk során törekszünk a hibák megelőzésére, és nagy hangsúlyt fordítunk arra, hogy Ügyfeleink az elvártnál jobb szolgáltatást kapjanak.

Szolgáltatás, ügyviteli folyamatok egyszerűsítése, mérhetővé tétele, automatizálása és digitalizálása.

A vezetőség elkötelezettsége

Az Korposzkóp Kft. vezetése elkötelezett a megbízható minőségi működés fenntartásáért. Minőségcéljait jellemzik az ellenőrizhető, fejleszthető belső szabályozottság megteremtése, a tevékenység gazdaságosságára, valamint az Ügyfelek bizalmának elnyerésére és megtartására irányuló magatartás.

A minőségpolitika, az üzletpolitikai, stratégiai célok, valamint az üzleti tervek végrehajtása a vevői elégedettség elérését, és ezzel a társaság hosszú távú fennmaradását hivatott biztosítani. 

Ügyfélközpontúság

Az ügyfélközpontúság biztosítása központi helyet foglal el az értékrendben. Minden esetben az a cél, hogy biztosított legyen az ügyfél-elégedettség.

Ennek szellemében a társaság az ügyfelek iránti elkötelezettségét kívánja kifejezni. Alapvető szempont az ügyfélbizalom megnyerése.

Az ügyfélközpontúság megvalósítása, megtartása és növelése érdekében a társaság elkötelezett szolgáltatásainak folyamatos továbbfejlesztésére, valamint az ügyfelek igényeinek és elvárásainak rugalmas, tervezhető, pontos és elfogadható áron történő megvalósítására

Emberközpontúság

Azzal együtt, hogy a társaságok működésének magasabb szintre emelését célozzuk meg, kiemelten fontosnak tartjuk az összhang megteremtését és erősítését a szervezet, a csoportok, az egyén és munkakörnyezete között!

Mivel minden folyamatot a munkatársak működtetnek, a társaságok tevékenységét emberközpontú szervezetfejlesztéssel segítjük.

Hisszük, hogy úgy lesz hatékonyabb és gazdaságilag sikeresebb egy társaság, ha a munkatársak emberibb munkahelyen tölthetik életük meghatározó részét.

Mindezt az érintett személyek, csoportok aktív közreműködésével tesszük, hiszen az ő ismereteik, felismeréseik, és kezdeményezőkészségük egyértelműen hozzáadott értéket képvisel, ezáltal is fejlesztve a szervezetet.

Minőségpolitika

A Korposzkóp Kft. stratégiájának egyik fontos eleme a Minőségpolitika, amely biztosítékot nyújt az Ügyfelek által igényelt szolgáltatási színvonal elérésére, megtartására a tanácsadási feladatok végzése során.

Kinyilvánítjuk a minőség iránti elkötelezettségünket, melyet tevékenységünk meghatározó tényezőjének tekintünk.

Környezetbarát értékrend, Fenntartható fejlődés

A Korposzkóp Kft. törekszik az ügyfélbarát, minőségi és testreszabott szakmai szolgáltatások biztosítása ügyfelei számára, ezzel együtt a környezetvédelem elkötelezett híve. A társaság környezettudatos szemléletét bizonyítja, hogy törekszik a tudatos hulladékgazdálkodás fenntartására. Különös figyelmet fordít a szelektív hulladékgyűjtésre, így biztosítva azok későbbi hasznosítását.

A természet védelmében e-számlát bocsát ki a társaság.

Az egyes munkák eredményeként elkészített anyagok újrahasznosított nyomtatópapírra és a szándékunk szerint zöld nyomtatási technikával készülnek.

A Korposzkóp Kft részére fontos, hogy az együttműködő partnerek is tudatosabban figyeljenek a természet állagának megőrzésére!

Vissza az oldal tetejére